Sportcoach worden

Een sportcape is een atletische gezondheidsprofessional die zich richt op het leveren van behandeling aan sporters die sportverwondingen ondersteunen. Ze worden ook atletische trainers, sporttherapeuten, atletische fysiotherapeuten of atletische artsen genoemd. Een sportgeschiedenis is een document dat een carrière van Sportersons beschrijft, evenals eventuele verwondingen of omstandigheden die ze hebben gehad als gevolg van hun gekozen sport. Om een fysiotherapeut te vinden die aan uw behoeften voldoet, moet u weten waar u naar op zoek bent in de professional en waar u naar op zoek bent.

Sportcoach worden

De sportgeschiedenis moet alle relevante informatie over de atleet bevatten. Het eerste wat je moet doen is praten met de school of team waar de atleet speelt om erachter te komen wat ze denken aan hun spelers. Sommige teams zien er de voorkeur aan dat een sportgeschiedenis is voltooid, terwijl anderen het liever in onbewerkte vorm bekijken. De school of het team dat u spreekt, kunt u voorbeelden geven van andere sportprofessionals die op die specifieke school of team spelen.

Als je met het team of school hebt gesproken, kun je dan contact opnemen met de professional die ze aanbevelen. Als u nog geen naam hebt van een sportspersoon die de persoon verwijst, kunt u nog steeds meer informatie achterhalen. Verwijzingen van sportprofessionals zijn waardevol omdat ze meestal objectief zijn met betrekking tot hun aanbevelingen. Vraag de expert van de sportgeschiedenis wat zij beschouwen als een belangrijke factor voor de atleet.

Een andere belangrijke factor in uw selectieproces moet een evaluatie zijn van de medische geschiedenis van de atleten. De evaluatie wordt meestal gedaan met betrekking tot hun huidige gezondheidstoestand en hoe die voorwaarde hun prestaties beïnvloedt. Ze zullen vragen stellen over medicijnen die de atleet neemt, de soorten behandelingen die ze gebruiken, het type oefeningsregime dat ze volgen en meer. De evaluatie moet niet alleen betrekking hebben op deze dingen, maar wat nog belangrijker is, wat medisch gebeurt voor de atleet. Als de atleet bijvoorbeeld met een medische aandoening is die van invloed kan zijn op hun sportieve vermogen, moeten ze het u laten weten.

Veel individuen, vooral atleten, zijn nerveus als het gaat om het hebben van een grondig lichamelijk onderzoek. Vroegtijdig worden onderzocht in de medische geschiedenis van de atleet helpt hen positieve wijzigingen in hun levensstijl en gezondheidszorgplan te doen als er problemen bestaan. Vaak zullen de atleten nodig zijn om volledige medische check-ups te hebben. Ze zullen verschillende tests ondergaan, waaronder bloedwerk, urinetests, röntgenfoto’s en meer. U zult in staat zijn om te zien of er een probleem is met de atleet door de resultaten.

Zodra u de Professional ontmoet, moet u de specifieke ATLETEN-behoeften bespreken. Dit omvat de ernst van de aandoening, de tijd die ze hebben gehad de aandoening en de impact die het heeft op het dagelijks leven van de atleten. U moet beslissen of de operatie noodzakelijk is. Een grondige discussie over het behandelplan is erg belangrijk. Als u denkt dat de atleet kan profiteren van een operatie of medicatie, dan wilt u die informatie ook van de Sportkinesist  krijgen.

Na het interviewproces is het belangrijk dat zowel jij als de sportscapist op dezelfde pagina krijgen. Als u een eerdere overeenkomst heeft, kunt u samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat. Een begrip hebben van wat wordt verwacht van de sportscaster en wat u van hen verwacht is nuttig tijdens het proces.