Welke Brother laserprinter past bij mij?

Als je op zoek bent naar een nieuwe Brother laserprinter, heb je een ruime keuze uit verschillende modellen en series. Elk met zijn eigen kenmerken en functionaliteiten. Hieronder geven we graag meer informatie over de verschillende Brother laserprinterseries, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Brother HL-serie: eenvoudige printers met één functie

De Brother HL-serie bestaat uit printers met slechts één functie: printen. Deze printers zijn ideaal als je enkel wil afdrukken en geen kopieer-, scan- of faxfunctie nodig hebt. 

HL-laserprinters zijn verkrijgbaar als kleuren- of zwart-witlaserprinter. Kies dus zelf of je enkel wil afdrukken in zwart-wit of ook in kleur. Om ervoor te zorgen dat je altijd kan blijven printen, is het belangrijk om voldoende reservetoners in huis te hebben. Een toner van Brother koop je snel en gemakkelijk bij 123inkt.

Brother MFC-serie: all-in-one printers voor licht tot matig intensief gebruik

De Brother MFC-serie biedt meer mogelijkheden dan de HL-serie. Met deze multifunctionele laserprinters kan je niet alleen printen, maar ook kopiëren, scannen en soms zelfs faxen. 

De MFC-serie omvat voornamelijk kleurenprinters. De printermodellen zijn geschikt voor thuisgebruik en voor licht tot middelmatig intensief gebruik in kantoren. Met een MFC-laserprinter heb je dus alle functionaliteiten die je nodig hebt binnen handbereik.

Brother DCP-serie: all-in-one printers voor intensief gebruik

Kies voor deze printerserie als je op zoek bent naar een printer voor intensief gebruik op kantoor. De Brother DCP-serie bevat namelijk multifunctionele laserprinters die perfect geschikt zijn voor grote afdruktaken in drukke kantoren. DCP-printers bieden meer functionaliteiten en hebben over het algemeen een grotere behuizing. In de ruime papierlade kan je dan ook genoeg papier plaatsen voor grote printopdrachten. Ook bij de DCP-serie kies je uit kleuren- of zwart-witlaserprinters.

Bestellen van de bijpassende toner

Een laserprinter gekozen? Bestel dan ook direct de bijpassende toners. Zo is de Brother TN-2420 hoge capaciteit toner een uitstekende keuze voor situaties waarin kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Deze toner is dan ook ideaal voor:

 

  • professioneel gebruik: als je regelmatig zakelijke documenten, rapporten of presentaties afdrukt, is de TN-2420 toner de perfecte keuze. Met zijn indrukwekkende printkwaliteit en scherpe tekstweergave maak je professionele documenten die een goede indruk maken.
  • grote afdruktaken: deze toner is ontworpen om lang mee te gaan waardoor hij ideaal is voor het grotere werk in drukke kantoren. Je kan vertrouwen op consistente en hoogwaardige afdrukresultaten, zelfs bij intensief gebruik.
  • scherpe afbeeldingen: ook als je grafisch materiaal of foto’s afdrukt, is de TN-2420 toner een goede keuze. Hoewel het een monochrome toner is, biedt deze een uitstekende grijstintweergave. Hierdoor worden afbeeldingen en grafische elementen met precisie en detail afgedrukt en komen ze tot leven op papier.

De Brother TN-2420 toner zwart is compatibel met verschillende Brother laserprinters uit de Brother HL-, DCP- en MFC-printerseries. Zo past deze toner onder andere in de Brother HL-L2350DW, DCP-L2530DW en MFC-L2710DW laserprinter. 

Kies dus voor de Brother TN-2420 toner en profiteer van de uitstekende printkwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze toner. Of je nu zakelijke documenten, rapporten, afbeeldingen of andere printtaken hebt, met de TN-2420 toner kan je rekenen op consistente en indrukwekkende resultaten. Bestel vandaag nog en optimaliseer de prestaties van je Brother laserprinter met deze hoogwaardige toner.